camping 

campinplaatsen

huurcaravan 

caravans/ kuur te koop op de camping

Houd je van bergnatuur, kamperen en sneeuw?

Dan bent u hier aan het juiste adres - welkom om een ​​seizoenplaats voor uw caravan te boeken op Sportcamping Åkersjön (voorheen Liften in Åkersjön) en geniet van heerlijke winterwiekenden in de bergen!

Servichuis en wifi

In de omgeving is er een dienstwoning compleet met douches, toiletten, een uitgeruste keuken en een sauna. Op de camping is wifi voor iedereen beschikbaar en voor extra gemoedsrust hebben we nu cameratoezicht in de omgeving die 24 uur per dag live te zien is. U kunt de status van uw caravan checken of de hoeveelheid sneeuw zien, direct vanaf de bank thuis! Elektriciteit berekenen wij op elke camping afzonderlijk, zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt. Prijzen en meer informatie vindt u op de website. Dit geldt het hele jaar door, in al onze seizoenen.

Restaurant Drivan

Onze camping heeft ook Restaurant Drivan, dat het hele jaar door geopend is van vrijdag tot zondag. Neem contact op voor openingstijden op weekdagen, wanneer we graag boekingen accepteren.

Slalom helling

Direct naast de camping en het restaurant ligt onze skilift en skipiste. De pistes zijn tijdens het seizoen elke zaterdag en zondag geopend, afhankelijk van de hoeveelheid sneeuw en het weer. De lift is 1 km lang met 1 blauwe en 1 rode piste van circa 2 km en met meerdere uitgangen. Op de top is er een fantastisch uitzicht.

Sneeuwscooter

Trekt sneeuwscooteren je meer aan dan skiën? Dan hebben wij iets voor jou! De volledige sneeuwscooterpaden van 8 km, die worden onderhouden door Åkersjön's Snowmobile Club, beginnen vanaf de camping en leiden u rond Ansättfjällen. Ga naar ÅSSK voor meer informatie over de paden. En vergeet niet de trailfee te betalen, om bij te dragen voor fantastische trails te blijven behouden!

Langlauf ski's

Voor wie graag in alle rust van de zon en de natuur geniet, zijn er langlaufpaden op minder dan 500 meter van de camping. Deze worden onderhouden door Åkersjön Sports Club, die ook baankaarten verkoopt tegen trailkosten.

Verhuur

Als je geen eigen ski-uitrusting hebt, of licht wilt inpakken, verhuren we alles wat je nodig hebt voor een goede dag op de skipiste en langlaufpaden, kom binnen en we helpen je!

Zomer in de bergen

Als je niet van sneeuw houdt maar toch in de bergen wilt zijn, hebben we een downhill bikepark dat in de zomer geopend is. Er zijn ook maar liefst 20 mooie en gemarkeerde wandelroutes in Ansättfjällen, waaronder de Blomsterleden naar Blomsterfjället Ansätten. Hier geniet u ook van de fijne viswateren van de Hotagen-kaart - vissen in de wildernis met meer dan 100 forel- en zalmforelwateren verzameld op één viskaart! Check onze website en Facebook voor meer info.

Nieuwe website!

We werken momenteel aan een nieuwe website, stuur een e-mail als je meer informatie wilt, we zijn nog niet helemaal klaar. We zullen op Facebook en Instagram updaten wanneer het klaar is.

Breng ons een bezoek

Wilt u ons bezoeken en rondkijken of heeft u meer vragen? Neem gerust contact op of kom langs en zeg hallo, dan kunnen we je vertellen waarom Sportcamping Åkersjön precies kan zijn wat je zoekt!

Een warm welkom in de bergen!

Sportcamping Åkersjön

Telefoonnummer: 072 215 27 94

Adres: Åkersjön 1302, 865 63 Föllinge

Prijzen

Winter

seizoen

1/11 tot 30/4

7200 kr

exclusieve elektriciteit

caravan en kuur

Zomer

seizoen

1/6 tot 30/9

4200 kr

exclusieve elektriciteit

caravan en kuur

Zomer

alternatief 1

1/5 tot 31/10

1500 kr

geen gebruik

caravan en kuur

Zomer

alternatief 2

1/5 tot 31/10

500 kr

geen gebruik

kuur alleen

Jaar

seizoen

1/5 tot 30/4

10200 kr

exclusieve elektriciteit

caravan en kuur

Twee jaar

seizoen

1/5 tot 30/4

18200 kr

exclusieve elektriciteit