Regels Skipisten 


1.   NIET slingeren/ zigzaggen.  Je laat de lift je vooruit trekken. ( hierdoor kan de lift stilvallen en ook kapot van gaan, touw met ankers kan er af vallen.) 

2.  NIET het anker tussen je benen steken. Dit voor veiligheidsredenen. Is gevaarlijk. 

3. NIET in de diepensneeuw skiën bij gebruik van de lift. 

4. NIET onder de lift skiën. Enkel als je valt, dan eerste afslag dat je tegen komt nemen naar de pisten. 

5. Skiën in de bossen is op eigen risico. Kunnen bij ongevallen niet gemakkelijk en altijd snel bij u zijn. 

6. Als er iets is zoals gevallen en niet meer naar beneden kunt komen.  Zet dan stukken of ski's in een krijs boven de persoon dat dit goed zichtbaar is voor alle skiërs zodat ze weten dat ze moeten oppassen. Laat 1 persoon naar beneden komen om het te melden zodat we als we het niet gezien hebben zo snel mogelijk bij u kunnen zijn en u helpen om de letsels te beperken. 

7. Als u de noodstop boven gebruikt zet deze dan terug open en blijf er bij staan zodat we niet de hele lift moeten onderzoeken waar de storing is. En de lift terug kunnen starten.

8. Graag GEEN gaten in de pisten deze gaten kunnen gevaarlijk zijn voor andere skiërs. Als je een jump wil maken doe dit dan buiten de pisten en gebruik de sneeuw daar niet van de pisten. 

9.  

10.


Bij het breken van regel 1,2,3 en 4 KAN de ski pas worden afgenomen en kun je niet meer op de lift voor de rest van de dag. Bij meerdere ski pas worden afgenomen kunt u voor bepaalde tijd niet meer skiën bij ons. 

over de pisten

plattegrond pisten
plattegrond pisten

- info pisten